کاربرد و ویژگی های چسب برق

 

کاربرد چسب برق

در صنعت برق، حساس ترین نقاط محل های اتصال الکتریکی هستند. اگر این اتصالات به درستی به یکدیگر متصل نشوند و عایق مناسبی نداشته باشند، موجب گرم شدن اتصال و حتی آتش سوزی می شوند. به همین علت در سیم کشی ساختمان ها برای اتصال سیم ها به یکدیگر و همچنین کنتور و جعبه فیوز ابتدا سیم ها را به یکدیگر تاب داده و سپس توسط نوار چسب برق عایق می کنند.

همانطور که در بالا اشاره شد و همانطور که از نام این محصول مشخص است، نوار چسب برق (Wire tape) برای اتصال سیم های برق به یکدیگر و عایق کردن آن ها مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به اینکه اتصال سیم های برق به یکدیگر شیوه خاصی ندارد و باید با پیچیدن به یکدیگر به هم متصل شوند، پس وجود روکشی برای محافظت از آن ها لازم است. در این مرحله از نوار چسب برق برای پوشاندن سیم های لخت استفاده می شود.

به طور کلی از نوار چسب برق در صنایع و موارد زیر استفاده می شود:
سیم کشی ساختمان
برق کشی خودرو
سیم کشی صنایع و دستگاه های صنعتی
برای پوشش سطوح مختلف
در بعضی موارد خاص در لوله کشی و برای بستن موقت لوله ها
عایق کردن سطوح خاص

لنتی ها - lentiha

قیمت چسب برق نسوز یانماز

مزایای استفاده از نوار چسب برق:

چسبندگی زیاد:

چسب لنت قابلیت چسبندگی بالایی دارد. همچنین حلال چسب خاصی برای آن وجود ندارد؛ به طوری که پس از نصب برای باز کردن دوباره چسب ها کار سختی در پیش خواهید داشت و شاید محبور شوید نوار چسب را با چاقو پاره کنید.

جلوگیری از برق گرفتگی:

یکی از مزایای چسب برق، داشتن رنگ های مختلف برای ولتاژ های مختلف سیم ها است. بدین شکل برقکار می داند که هر سیم و اتصال آن چه ویژگی دارد و از خطر برق گرفتگی دوری خواهد کرد.

تحمل حرارت زیاد:

چسب برق قابلیت تحمل حرارت بالایی دارد. بدین ترتیب در صورت بالا رفتن ولتاژ سیم ها و گرم شدن آن ها خطر آتش گرفتن نوار چسب به حداقل می رسد.

keyboard_arrow_up